Informatii Garantie

Informatii garantie

 

Piesele comercializate de catre Proleasing Motors S.R.L. beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii.

Clientul are obligatia ca la data receptiei sa veridice conformitatea produselor livrate si sa informeze Proleasing Motors S.R.L. de eventualele nereguli.

 

Proleasing Motors S.R.L. se obliga sa schimbe pe loc (in limita stocurilor) sau in cadrul termenului de livrare uzual, orice produs ce prezinta defecte de fabricatie, in conditiile in care:

  • defectul este constatat la livrare;
  • defectul este constatat la montaj.

 

Cand defectul de fabricare este constatat dupa montaj, clientul are obligatia sa informeze Proleasing Motors S.R.L. prin e-mail, fax sau scrisoare recomandata adresata Proleasing Motors S.R.L., Jud. Prahova, Blejoi, Sos. Ploiesti-Buzau DN1B, Nr.505, cod postal 107070 si sa anexeze copii dupa factura de achizitie, certificatul de garantie, certificatul de inmatriculare al autovehiculului, dovada montarii intr-un service autorizat RAR (deviz de montaj) precum si o informare privind constatarea defectiunii (tipul defectiunii si imprejurarile in care a aparut).

 

In consecinta, Proleasing Motors S.R.L. va recupera produsul considerat cu defect si il va trimite producatorului cu titlul de produs in garantie pentru a fi expertizat de acesta. Durata expertizei este de max. 8 saptamani. Daca defectul este confirmat de catre constructor, atunci piesa va fi inlocuita.