Politica Retururi

Poti solicita returnarea produselor comandate si deja livrate fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea acestora. Plata taxelor de returnare va fi suportata de catre tine. Aceasta facilitate este valabila numai pentru clientii persoane fizice.

 

Pentru a asigura o buna desfasurare a procedurii de retur te rugam sa ne comunici numele, adresa si numarul comenzii tale. Returnarea produselor se accepta de Proleasing Motors S.R.L. numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:

  • produsele se gasesc in aceeasi stare in care erau la momentul livrarii acestora catre tine; aceasta verificare este efectuata in depozitul Proleasing Motors S.R.L. in momentul receptiei returului;
  • toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul Proleasing Motors S.R.L. sunt suportate exclusiv de catre tine. In cazul in care cumparatorul nu achita acest transport in momentul returului, ne rezervam dreptul de a retine costurile de transport din valoarea produselor care urmeaza a fi returnate.

 

In cazul acceptarii unui retur de produse, Proleasing Motors S.R.L. va emite o factura "storno", in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor in depozitul Proleasing Motors S.R.L. In maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea produselor in depozitul Proleasing Motors S.R.L., Jud. Prahova, Blejoi, Sos. Ploiesti-Buzau DN1B, Nr.505, Proleasing Motors S.R.L. va returna cumparatorului valoarea produselor conform conditiilor din prezentul document.

 

In cazul produselor pentru care ti s-a cerut achitarea unui avans (cele pe care le aducem pe comanda speciala), returul valorii acestora pentru situatia renuntarii la comanda se va efectua cu retinerea de catre Proleasing Motors S.R.L. a 50% din valoarea avansului, reprezentand contravaloarea daunelor cauzate prin acest retur.

 

Atentie! Aceasta facilitate nu este oferita decat consumatorilor adica persoanelor fizice, nu si celor juridice.